Hlavní obsah
Článek

Dýdžejka Lucca (45) patří do skupiny těch otrlejších matek v očekávání. Přestože byla na hranici šestého a sedmého měsíce těhotenství, tak vyrazila s manželem Michalem Dvořákem a synem Míšou (2,5) letecky na dovolenou do Spojených arabských emirátů. Tento pobyt byl pro novomanžele zároveň svatební cestou.

„Letěli jsme přímým letem, a tak se to dalo vydržet. Poslední dobou mě začínají bolet nohy, ale krátká procházka v chodbičce letadla vždy pomohla,“ říká dýdžejka, občanským jménem Lucie Dvořáková.

Pobyt v luxusním pětihvězdičkovém hotelu v Abú Dhabí na břehu Perského zálivu si slavná těhulka nemohla vynachválit. „Celé dny jsem se koupala ve vyhřívaných bazéncích, což bylo neskutečně příjemné. Těhotné ženy ví, o čem mluvím,“ vzpomíná na příjemné zážitky Lucca. „Nejvíc si to asi užil malý Míša, který byl nadšený ze skluzavek a vodního parku přímo v hotelu,“ říká.

Nejkrásnější česká dýdžejka se opravdu cítí výborně, a tak během dvacetidenní dovolené s rodinou naplánovali v Abú Dhabí několik výletů.

Kromě toho hudebnická dvojice domlouvala v Emirátech nové kšefty. Jakmile Lucca porodí, tak by měla hrát v místních klubech světové úrovně a Michal Dvořák zde domlouval turné svého projektu Vivaldianno. „Tahle záležitost je v procesu už asi dva roky a teď to začíná vypadat reálně,“ říká Michal, který zároveň nechce nic zakřiknout. V zemi, kde se prý příliš nehraje na smlouvy, si může být umělec jistý tím, že vystoupí, až v momentu, když stojí na jevišti.

Reklama

Další články

Načítám