Hlavní obsah
Článek

Herečka Ivana Jirešová (47) je zapálenou jogínkou a spíše sportovním typem, od čehož se odvíjí také styl oblečení, které nejčastěji nosí. Ivana vyznává pohodlnou ležérní módu a slova jako sexy či elegantní se nám při pohledu na kousky jejího šatníku do úst nevkrádají. Když jde ale o focení, umí si Ivana užít také zcela jiný styl, než je jí vlastní. Posuďte na nejnovějších fotkách, ze kterých sexappeal přímo čiší.

Nafotila je Lenka Hatašová a Ivanu, kterou všichni znají jako Lucii ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, v nich ukázala ve zcela jiném světle. „Po dlouhé době jsem s Lenkou pracovala a jsem velmi ráda, že si může dovolit fotit tak, jak to cítí, a ne podle standardních postupů: čelní fotka, a hlavně ať jsou vidět zuby. V takovém případě si člověk přijde, jako že je nějaké zvířátko,“ pochvalovala si Ivana spolupráci s autorkou snímků.

A protože to na nich Jirešové opravdu velmi sluší a její postoje a výraz jsou téměř profesionální, nabízí se otázka, zda někdy uvažovala postavit se před kameru či foťák nikoli coby herečka, ale coby modelka. „Když mi bylo asi 14 let, tak jsem o tom přemýšlela, ale naštěstí jsem brzy zjistila, že na to nemám ani výšku ani proporce,“ myslí si Ivana, která si však svými mírami nezadá s profesionálkami.

Už se těšíme na Ivaniny příští snímky, které možná budou ještě odvážnější než ty, které si můžete prohlédnout ve fotogalerii. Kdyby totiž dostala nabídku na focení aktů, rozhodně by ji prý nezavrhla. Ovšem záleželo by na osobnosti fotografa. Tak uvidíme, jestli uvidíme...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám