Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Dara Rolins (51) odtajnila soukromé fotky z rodinného alba. Odmalička byla Dara velkou parádnicí a uměla pózovat jako velká profesionálka.

Na jedné z fotek, která byla pořízena ještě předtím, než se malá zpěvačka proslavila po boku Karla Gotta (†80) hitem Zvonky štěstí, vypadá Dara spíše jako roztomilý klučina. Na jiné už je to zase sladká holčička.

Jakmile malá Darinka povyrostla, už svou současnou podobu nezapřela. Od raného dětství se pohybovala ve světě šoubyznysu, a tak jí v rodinném archivu nechybí například snímek se slavnou slovenskou zpěvačkou Marikou Gombitovou. V archivu se samozřejmě najde i fotka, na níž pózuje po boku Karla Gotta.

Zpěvačka v současnosti neprožívá zrovna jednoduché období. Nedávno byla kvůli autonehodě, při níž zemřel motocyklista, odsouzena za zabití v nedbalosti k podmínce a peněžité pokutě.

Přes leckdy chmurné dny Daře světlo do života vnáší čtyřletá dcera Laura, jejímž otcem je zpěvák kapely Wohnout Matěj Homola (39), a její velká láska, rapper Rytmus (35).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám