Hlavní obsah
Článek

Známý hudebník Michal Dvořák a dýdžejka Lucca (45) do toho na konci minulého roku konečně praštili a Super.cz vám přinesl fotky z přísně utajované svatby. Slíbili jsme vám další pokračování v podobě svatební cesty, a tak vám jako první přinášíme fotky z líbánek.

Zakládající člen kapely Lucie a nejkrásnější česká dýdžejka vyrazili se synem Míšou do Abú Dhabí. Na svatební cestě prý novomanželé rozhodně nešetřili. Oba v poslední době tvrdě pracovali, Michal má za sebou pokračování projektu Vivaldianno a Lucca ještě 25. prosince stála za gramofony.

„Bylo to nádherně strávených dvacet dnů. Chtěli jsme si to užít se vším všudy, a tak jsme si vybrali pětihvězdičkový resort, kde se o nás skvěle starali. Každý den jsme měli nějakou oslavu,“ rozplývala se po návratu z líbánek Lucca.

Cílem cesty nebyl pouze odpočinek, ale novomanželé si chtěli pořídit hezké snímky ve svatebním oblečení. Fotky pořízené během oficiálního obřadu na pražské Novoměstské radnici nebyly podle jejich představ. Lucca, která je v sedmém měsíci těhotenství, se tedy fotila ještě jednou ve svých růžových svatebních šatech na pláži Perského zálivu.

Reklama

Další články

Načítám