Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

V chladném únoru nás čeká svátek zamilovaných. Podle legendy kněz Valentýn tajně přes zákaz císaře oddával vojáky s jejich snoubenkami. Činil tak zamilované šťastnými. Byl však zatčen, popraven a my si jeho památku nyní připomínáme. Víte však, co znamená Valentin? Zdravý a silný. A to nyní potřebujeme všichni.

Buďme zdraví, krásní a zamilovaní

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nevíte, jak na to? Vyzkoušejte následující tipy.

Estetická medicína dokáže zázraky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V první řadě je nezbytné nepodceňovat péči o pleť. Zimní měsíce zatěžují nejen naši psychiku, ale i pokožku. Ta by měla být svěží a zdravá. S estetickými problémy si poradí snadno zkušení dermatologové. V zimě, kdy pleť nevystavujeme působení ultrafialovému záření, je vhodné myslet i na nadcházející období. Pokožku můžeme snadno zbavit nepříjemných znamének, výrůstků, jizev či pigmentací. Podezřelé útvary pokožky je nutné vyšetřit digitálním dermatoskopem. Lasery a výplně pomohou pleť omladit.

Kosmetické hýčkání a dokonalé líčení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte-li znaménka a dermatologické neduhy pod kontrolou, nechte se hýčkat! Kosmetika je nejen příjemná, ale i úžasně relaxační. Preventivní odborná péče o pleť je vhodná pro ženy od 25 let. V zimních měsících navíc doporučujeme detoxikační, regenerační a antistresové kúry. V den svátku zamilovaných rozhodně nevynechejte profesionální ošetření a líčení. Na závěr přinášíme unikátní valentýnský tip: vyzkoušejte novou kosmetickou řadu GHC! Jedinečnou anti-age péči lze zakoupit na Klinice GHC Praha.

Masážemi k relaxaci těla i duše

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Využijte spektra fyzioterapeutických metod a technik, umožňujících zlepšení funkce pohybového aparátu. Ztuhlé svaly a klouby se snadno uvolní. Navíc se obnoví jejich přirozená funkčnost. V zimních měsících doporučujeme elektroterapii, kineziologii, masáže, lymfodrenáže a další rehabilitační terapie. Relaxační aromatická masáž s příjemnými vonnými oleji skvěle povzbudí na těle i na duši. Vyzkoušejte nyní relaxační aromatickou masáž celého těla za 900 Kč. Nabídka platí do 28. 2. 2013.

Zdravé a bílé zuby pro vaši krásu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zdravé a krásné zuby chceme mít nejen na Valentýna. Mnoho z nás svírá na srdíčku, když máme navštívit stomatologa. V moderní stomatologii se však veškerá ošetření provádí šetrně a bezbolestně. Dopřejte si nyní výhodnější stomatologické ošetření. Preventivní péčí a dentální hygienou předcházíte nejen tvorbě zubních kazů, ale i větším problémům. Parodontóza je zánětlivé onemocnění závěsného aparátu zubu a může vést až ke ztrátě zubů. Využijte nyní kompletní stomatologickou prohlídku za 2 000 Kč.

Hedvábné a lesklé vlasy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zimní období je pro vlasy pohromou. Střídání teplot, mráz a sníh vlasy poškozují. Navíc se zachumláváme do bund, šál, a to vše korunujeme přikrývkami hlavy. Naše kadeře jsou v teple, ale mnohdy zelektrizované, zacuchané, polámané a bez lesku. Pravidelná a odborná péče je nezbytná. Pokud si nevíte rady, využijte zvýhodněných kadeřnických služeb Salonu GHC Praha. Profesionální stylisté pracují s prestižní vlasovou kosmetikou L’Oréal a Kérastase. Ta vám zaručí nádherné vlasy nejen na Valentýna.

Další články

Načítám