Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka skupiny Toxique Klára Vytisková si během léta užívala nejen pracovních povinností, ale také opět zaexperimentovala se svým účesem a tentokrát se rozhodla vsadit na blond. Odmalička totiž obdivuje vzhled Marilyn Monroe.

Fanoušci jsou již zvyklí na Klářiny vlasové kreace, ale nyní se rozhodla pro radikálnější úpravu. Klára již několik let navštěvuje kadeřnici Petru Měchurovou, která okamžitě pochopila, oč jí jde. "Chtěla jsem zase nějakou změnu a myslím, že jsem vsadila dobře," dodává Klára.

Nešlo to ale najednou. Klára musela protrpět postupné odbarvování. V jednu chvíli chodila po ulici dokonce i jako zrzka. Se svojí světlou pletí si ale zpěvačka může dovolit mít na hlavě jakoukoliv barvu a nepůsobí to nepatřičně.

Léto bylo pro Kláru hlavně pracovní, kdy si mimo hraní na letních festivalech zahrála s kapelou i v Londýně na olympiádě. V září se fanoušci mohou těšit na další videoklip."Teď jsme dotočili klip k písničce Turn Me On, který režíroval Vojta Kotek (36), a během září půjdeme ven s dalším videem. Pořád se něco děje, co nás baví," říká Klára Vytisková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám