Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Princ Harry (39) by si měl do budoucna pečlivěji vybírat osoby, s nimiž si hodlá užívat bujarou party. Průšvihář britské královské rodiny se asi domníval, že nepsané pravidlo ‚Co se stane v Las Vegas, zůstane v Las Vegas‘ budou ctít i jeho přátelé, ale to se šeredně mýlil. Rozjařeného prince posilněného alkoholem nenapadlo nic lepšího, než se svlékat donaha. Obnaženého ho tak nyní zná celý svět a královna Alžběta II. zuří. Důvod k hněvu má však nyní ještě větší, jelikož dívky, které se divoké party účastnily, tvrdí, že mají i video s nahým princem...

Skandál kolem Harryho nahých fotek ještě ani zdaleka neutichl a dvě dívky, které se s ním účastnily ‚Pařby v Las Vegas,‘ tvrdí, že mají z inkriminovaného večera i videozáznam. Zatím jej prý nikde neudaly, ale nejspíš je jen otázkou času, kdy se najde nějaký ‚dobrák‘, který za video zaplatí a princi ještě více zavaří.

Královna se sice zpočátku snažila zabránit šíření Harryho nahých fotografií, ale nepodařilo se a svým chováním naopak vyvolala vlnu solidarity s jejím mladým a nespoutaným vnukem. Lidé po celém světě v čele s tisíci vojáky se rozhodli vyfotit nazí, aby vyjádřili Harrymu podporu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám