Hlavní obsah
Článek

Bezkonkurenčně největší pozornosti se na charitativním turnaji v plážovém volejbale dočkala Tereza Chlebovská (22). Mohlo za to jednak její brilantní hráčské umění, ale také dost odvážný outfit, který se skládal z červeného topu a drobounkých kalhotek ve stejné barvě.

„Moje oblečení možná vzbudilo pozornost, ale byly to normální plavky a přes to přehozené tílko. Myslím, že na plážový volejbal to byl převlek ideální, obzvlášť v létě. Takových odvážných oblečků se tam našlo více,“ nepřímo narážela úřadující Česká Miss na kolegyni Denisu Domanskou, která oblékla velmi podobný spodní díl plavek, nebo organizátorku akce Hanku Mašlíkovou (41), která pro změnu oblékla kalhotky s nápisy.

Jak už zde zaznělo, Tereza na Celebrity Beach Cupu 2012 hrála opravdu skvěle. Není taky divu, neboť volejbalu se věnuje odmalička. „Vedli mě k tomu rodiče a dotáhla jsem to až na juniorskou extraligu. Teď už si zahraju pouze rekreačně, ale i tak mě to stále baví,“ vysvětluje modelka.

Chlebovská měla opravdu velkou šanci celý turnaj vyhrát. Její profesionální spoluhráč, kterého dostala každá celebrita přiděleného, ale musel po postupu do základní skupiny odejít. „Měl bohužel jiný program. Z turnaje jsme tedy odstoupili, ale věřím, že příští rok se popereme o nejvyšší příčky,“ říká s úsměvem Tereza Chlebovská.

Reklama

Další články

Načítám