Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a moderátorka Tereza Kostková (47) má práce až nad hlavu. Natáčí primácké seriály Cesty domů a Obchoďák, zkouší novou divadelní hru a od listopadu na ni navíc čeká moderování taneční soutěže StarDance. Jak to vitální herečka všechno zvládá? Podle jejích slov to nevypadá tak šíleně, jak se na první pohled může zdát.

„Všechny termíny se dají dopředu přizpůsobit a nevidím v tom vůbec žádný problém, mám to takové pestřejší a rozhodně se nenudím, a to se mi líbí,“ řekla Super.cz Tereza Kostková.

Seriály Cesty domů a Obchoďák natáčí průměrně 17 dní v měsíci. StarDance startuje až 3. listopadu a na rozdíl od hvězdných soutěžících nemusí herečka tvrdě trénovat.

„S Markem se na přímý přenos připravíme dva dny předtím, výjimku uděláme v říjnu, protože připravujeme jedno společné taneční číslo. To se ale sejdeme ve svém volném čase a mé jiné pracovní aktivity to vůbec neomezuje,“ dodala Kostková, která prý nemá problém skloubit pracovní a soukromý život.

„Pokud zrovna natáčím, rád se o syna postará i jeho tatínek nebo babička s dědou, ale nemám problém si ho vzít s sebou i do divadla, Toník je moc hodný a není s ním žádný problém,“ míní herečka.

Kostková si díky lukrativním pracovním příležitostem přijde na pořádný, ale nutno podotknout, že zasloužený balík. Ve StarDance si od listopadu měsíčně vydělá zhruba 80 tisíc korun. Cesty domů a Obchoďák jí za měsíc vynesou dohromady průměrně přes 200 tisíc korun v závislosti na počtu natáčecích dnů. K tomu si samozřejmě připočtěme honoráře z divadla, za role ve filmech a dalších už natočených seriálech (Líbáš jako ďábel, Proč bychom se netopili). Herečka už, zdá se, může připravovat bohatého Ježíška.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám