Hlavní obsah
Článek

Iveta Bartošová (†48) už o sobě dlouho nedala vědět. Není divu, řešila zdravotní problémy. Několik let se odhodlávala k operaci osmičky. Hrozilo totiž riziko, že by jí mohla ochrnout polovina tváře, což je pro zpěvačku konec kariéry.

Po operaci si pozvala VIP zprávy, aby předešla spekulacím, proč má nateklou tvář. "Operace dopadla dobře a chtěla jsem vysvětlit, že tvář nemám oteklou proto, že by mě Pepa bil," řekla pro jistotu na kameru. To, že jí partner ubližuje, rozhlašuje její ctitel Zdeněk Macura (49).

Ten má ovšem po vyhazovu z práce jiné starosti. Anebo vlastně ne. Podle deníku Aha! strávil víkend s bývalou manželkou Ivetina milence Josefa Rychtáře (65). Darinu vezl do Liberce a poznal se i s její rodinou. "Chci říct jen to, že je paní Darina skvělá žena a vážím si jí," uvedl Macura.

Rychtář o tom, že se Macura stýká s jeho exmanželkou, ví, ovšem zatím netuší, oč jim jde. Pravděpodobně jsou ale on a Iveta jejich hlavním tématem a na výsledek jejich náhlého přátelství se budeme moci brzy těšit.

Reklama

Další články

Načítám