Hlavní obsah
Článek

Kluci ze skupiny One Direction jsou ještě příliš mladí na to, aby dokázali odolávat slávě a náporu fanynek bez poskvrny zvané nevěra. Po Harrym Stylesovi, který dostal nedávno kopačky od Taylor Swift, se rozešla přítelkyně také se Zaynem Malikem. Dvacetiletý zpěvák ji podvedl s australskou servírkou Courtney Webb.

S přítelkyní Perrie přitom Zayn randil více než rok. Jenže číšnice Webb si nechtěla nechat slavný úlovek pro sebe a o sexu s Malikem se pochlubila britskému listu The Sun.

„Je to naprostý dobytek! Jak se opovažuje, udělat něco takového mně, ale také Perrie? Nejsem fanynkou One Direction. Nelíbí se mi to, co dělají. Takže když mi řekl, že má přítelkyni, byla jsem neskutečně naštvaná… Rozhodně si nemyslím, že to udělal poprvé. Je mi líto Perrie, nevěděla o tom. Je to ale špatné a musí to přestat,“ svěřila Webb listu The Sun.

Když se zpěvákem do postele lezla, netušila prý, že má přítelkyni. Přiznal se jí totiž, až když bylo po všem.

„Pil vodku a skvěle jsme se bavili. Ptala jsem se ho, jestli má přítelkyni, a řekl mi, že nemá. Tvrdil mi, že je mu dvacet a že si chce užívat,“ dodala Webb v rozhovoru pro The Sun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám