Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ryan Gosling platí za jednoho z nejcharizmatičtějších herců současnosti, o čemž ví své také jeho přítelkyně, přenádherná herečka Eva Mendes, která ho klofla při natáčení společného snímku. O tom, že to před kamerou vážně umí a navíc u toho zatraceně dobře vypadá, přesvědčil Gosling i svým nejnovějším počinem. Tím je film Gangster Squad – Lovci mafie.

Snímek je zasazen do Los Angeles roku 1949 a Gosling v něm hraje agenta tajné losangeleské policie Jerryho Wooterse, který se se svými kolegy snaží zničit místního gangstera Mickeyho Cohena ve velmi věrohodném ztvárnění Seana Penna. Mickey má v podstatě pod kontrolou veškeré místní orgány, které by jej mohly ohrozit a je schopen zastrašit i otrlé policisty, kteří by se chtěli jeho nekalým praktikám vzepřít. Snad až na Jerryho a jeho kolegu Johna O´Marru v podání Joshe Brolina.

Film Gangster Squad – Lovci mafie, jenž vznikl pod režijní taktovkou Rubena Fleischera, představuje obraz událostí souvisejících se snahou losangeleské policie získat zpět vládu nad městem, kterou si uzurpoval nejnebezpečnější mafiánský boss všech dob. A podle malé ochutnávky, kterou můžete zhlédnout na videu, půjde o podívanou, která nejen fanoušky gangsterek připoutá k sedačce.

Kromě již zmiňovaných hereckých es se ve filmu, který uvádí společnost Warner Bros Pictures a do kin vstoupí již 31. ledna, objeví také například Nick Nolte jako šéf losangeleské policie Whiskey Bill Parker a Emma Stone jako Cohenova holka Grace Faraday.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám