Hlavní obsah
Článek

Hvězda SuperStar s hlasem jako zvon Leona Šenková (19) doplácí na svoje neuvážené veřejné vyjádření podpory nově zvolenému prezidentu republiky Miloši Zemanovi. Poté, co se ho veřejně zastala na svém Facebooku, snesla se prý na ni snůška sprosťáren, a dokonce i výhrůžek.

„Včera jsem nasadila na zeď svého fanklubu, že jsem ráda za vítězství Miloše Zemana a že je co oslavovat. A moji fanoušci mě skoro napadli, že jsem u nich skončila, když přikládám do ohně chlapovi, co se chová jako buran, a nevolila jsem šlechtice,“ kroutí hlavou Leona, podle které si ji docela velký počet fandů vymazal z oblíbených stránek. „Navíc mi začaly chodit docela sprosté a výhrůžné zprávy,“ diví se Šenková.

„Až budete někde tady poblíž zpívat, tak vám rozbijeme hubu, že volíte vesnickýho burana. Vy ani nevíte, koho jste volila. Tak si mě nepřejte. Jste nemožná, že nevolíte šlechtice, ale křupana. Česko jste dostala do zkázy,“ napsal jí například údajně jeden z anonymních pisatelů. A neměl v tom být sám.

„Nechci se nikoho dotknout, ale snad každý máme svůj názor a je naší povinností ho vyslovit. Pan Karel mi prostě neseděl od první chvíle. Pan Zeman nepůsobí arogantně, jen rád řekne, co si myslí. A to se mi líbí. Nesuďte mě. Já taky neodsoudila fanoušky Karla. Jsem zpěvačka, takže to jde kolem mě,“ dodala korpulentní pěnice, která už raději kontroverzní status ze stránky odstranila.

Reklama

Další články

Načítám