Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Bývalý muž Vlaďky Erbové (42) se rozhodl promluvit. Když se jeho přítelkyně Taťána Makarenko (34) zaradovala, že konečně zná jeho dceru Viktorku, kterou má Zdeněk Bahenský právě s Erbovou (ta si přitom nepřála, aby k seznámení došlo), přítelkyně Tomáše Řepky to nevydržela a obvinila Makarenko z toho, že využívá její dceru k větší popularitě. A s tím exmanžel Vlaďky Bahenský rozhodně nesouhlasí, a tak se do bývalky zostra pustil.

„Nechápu, co paní Erbová (mimochodem stále ještě Bahenská) v životě dokázala, aby někoho mohla obviňovat, že se přiživuje na jejím jméně. Viktorka byla v médiích už nesčetněkrát a rozhodně to nebylo na náš popud, že bych do bulváru zasílal fotky mé Viktorky, dělal rozhovory a snažil se zviditelňovat,“ říká sparťanský hokejista.

„Ať si paní Erbová zamete před svým prahem, kdo naši dceru zatahuje do médií. Nelíbí se mi číst si a doslýchat se neustálé urážky a lži o mé osobě, mé rodině a mé přítelkyni ze strany paní Erbové. Myslím, že jejích vyjádření vůči nám už bylo více než dost. Nehodlám už dále chování paní Erbové komentovat do médií. Takovou pozornost jí nechci věnovat,“ tvrdí Bahenský, podle kterého vše kolem dcery Viktorky nyní řeší soud.

„Doufám, že odhalí příčinu dceřiných traumat, jak uvádí exmanželka Vladimíra, která ji má už dva roky ve výhradní péči. Nejdůležitější je pro mne pouze klid dcery Viktorky a mých blízkých. Válka přes bulvár s exmanželkou je pod moji úroveň. Nechápu, co se tím neustále snaží sledovat. Tímto je pro mne tento mediální boj uzavřená kapitola,“ dodal hokejista, který ale ve skutečnosti spíš tenhle vztahový požár ještě víc rozdmýchal.

Reklama

Další články

Načítám