Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jsou mladé, krásné, extravagantní, zmalované a jsou vidět! Řeč je o nejslavnějších transvestitech a transsexuálech, kteří dobyli svět šoubyznysu. Občas se jim nepovede zakrýt výrazný mužský rys, ale některé jsou k nerozeznání od silikonově vytuněných modelek typu Katie Price (45).

K nejslavnějším transsexuálům patří bezesporu umělkyně Amanda Lepore, která se narodila jako muž jménem Armand, jenž se cítil jako žena, a tak podstoupil změnu pohlaví. Amanda

Lepore dnes patří k nejlepším kamarádkám Pamely Anderson (56), nazpívala několik hitovek, má vlastní parfém a promenáduje se na večírcích hollywoodské smetánky. A také si pravděpodobně často nechává píchat botox.

Někteří pánové jsou se svým pohlavím spokojeni a pouze se rádi předvádí v dámském oblečení. Výsledek někdy opravdu stojí za to. Americký umělec Andre J. zbožňuje oblékání do těch nejvýstřednějších dámských hadříků. Jen se jaksi nechce zbavit svého charakteristického plnovousu.

Krasavec (nebo snad kráska?) Chad Michaels zase výborně imituje vyumělkovanou zpěvačku Cher a kanadskou pěveckou divu Céline Dion. Se svými velkolepými vystoupeními objíždí celý svět a sklízí velké ovace.

Extravagantní britský zpěvák Pete Burns se naopak stylizuje do vzezření vyumělkovaných silikonových hvězd filmů pro dospělé, má za sebou spoustu plastických operací a svou zvláštní image neopouští ani po překročení magické padesátky. Byl ženatý s mužem i ženou a nakonec prohlásil, že gay manželství neklape a je lepší žít se ženou. Takže dámy, máte šanci! Na další ulítlé převleky extravagantních umělců se podívejte do naší fotogalerie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám