Hlavní obsah
Článek

Téměř každý si pamatuje kauzu, jejíž děj se začal odehrávat před čtyřmi lety. Komika Milana Šteindlera jeho manželka obvinila z toho, že na Den dětí zbil svého syna Olivera. Poté se začalo prát hodně špinavé prádlo, v němž hrály roli peníze, nevěry, násilí a dokonce ze Šteindlerovy strany padlo i nařčení, že mu během manželské krize žena poleptala penis lepidlem.

Na které straně je pravda, nemůže nezávislý pozorovatel posoudit a tolik soudních stání, která proběhla mezi manželi Šteindlerovými, snad ani český šoubyznys nepamatuje. A pořád to ještě neskončilo. "Ještě jsme se nerozvedli a nic není dořešeno. To je, myslím, obraz našeho soudnictví. Vždy jednou za čas je stání, kdy se jedna nebo druhá strana odvolá, a zase to jde nanovo. V září snad už bude uzavřena alespoň kapitola, co se týče výživného na děti a styku s dětmi," svěřil Super.cz Milan Šteindler.

"Ale vlastně se synem, který studuje v zahraničí, nejprve v Thajsku a nyní v Číně, pokud je tady, se vídáme. I s dcerou se občas vídám. V této rovině je, myslím, lepší netlačit na pilu. Věci jdou svým tempem a časem si na to zvyknete. Jdu svým tempem za jinými věcmi, než abych se tímto stále zaobíral," dodal.

Herec se momentálně věnuje natáčení seriálu Gympl, kde opět hraje homosexuála. "Takových rolí mám za sebou už několik. Například jsem hrál homosexuálního PR manažera ve filmu Jak ulovit miliardáře u Tomáše Vorla. Tam jsem si to užíval ještě víc. Baví mě to tak, že se nebudu divit, až se v některých novinách bulvárního charakteru objeví můj coming out. Často ani po odchodu z placu neměním akcent a pohyby," smál se herec.

"Prostřednictvím jednoho rozhovoru jsem se ale omluvil všem gayům světa, že si z nich dělám trochu legraci. Já jim naopak fandím, i když Pride Parade jsem se účastnit z časových důvodů nemohl," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám