Hlavní obsah
Článek

Modelka Simona Krainová (51) přestala kojit tříměsíčního syna Bruna. "V mém mléku zřejmě bylo málo živin. V poslední době se budil několikrát za noc hlady a doktor mi doporučil, ať začnu s umělou výživou. A oba jsme s Brunem nadšení, protože se vyspíme celou noc," prozradila Super.cz Simona.

"Max také nebyl kojený dlouho a přitom výborně prospívá. A Bruno už teď váží sedm a půl kila, což by měl mít pomalu až v půl roce. Je to takový cvalík. Ani mu není vidět krček," svěřila modelka.

"Určitě to není kvůli tomu, že potřebuju co nejrychleji hubnout. Už jsem taková modelka v důchodu, takže není potřeba skočit na molo. Nicméně hubnout jsem opravdu začala. Kromě cvičení jsem vyzkoušela i speciální nápoj s bylinami a javorovým sirupem Neera, který je zároveň detoxifikační," vyprávěla.

"Manžel ho pil osm dní a shodil deset kilo. Jeden známý zhubnul dokonce pětadvacet kilo za tři týdny. Ale já to vydržela jen tři dny. Prý u toho nemáte mít hlad, protože se vlastně vůbec nesmí jíst, jen se pijí zelené, nebo bylinkové čaje. Já si z hladu prohlížela i kuchařky, asi na to nejsem stavěná," míní modelka.

Když už nekojí, mohla by chodit i na večírky. "Ale stejně mě nikdo nezve, asi už si všichni myslí, že jsem na to stará, Tak si o nich jenom čtu na Super.cz," smála se Krainová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám