Hlavní obsah
Článek

Dcera zpěváka Paľa Habery (50) Zuzana (26) si po prosincovém rozvodu s Lukášem Kuzmiakem poměrně rychle našla náhradu. Teď randí se známým rozhlasovým moderátorem Ivanem Bindasem (31).

„Celé je to v začátcích. Nechci to zakřiknout,“ řekl deníku Nový čas moderátor rádia Expres. Nového partnera představila Zuzana už také svému tříletému synovi Mathiasovi.

Zuzaně zkrachovalo manželství po čtyřech letech. Definitivní tečku za tímto vztahem dal prosincový rozvod. Zuzana tehdy prohlašovala, že za rozvodem není žádná nová známost. „Mohu svatosvatě prohlásit, že jsem sama a nikoho nemám. V nejbližším období mi žádný partner nehrozí,“ tvrdila v prosinci. Jak se nakonec ukázalo, bez partnera dlouho nevydržela.

Rodiče Zuzany se rozvedli v roce 2000 po 14 letech manželství. Zpěvák s odstupem času přiznal, že to bylo pro něho velmi těžké období. Krátce po rozvodu však začal Habera randit s modelkou Danielou Peštovou. Ta měla z předchozího vztahu syna Yannicka a nyní s Haberou vychovávají také dvě společné děti Ellu a Paula Henryho.

Reklama

Další články

Načítám