Hlavní obsah
Článek

Nedávné obvinění milenky manžela Gabriely Partyšové (45), která tvrdila, že její nahé fotky médiím poskytl Jiří Menzel, jenž kvůli tomu zvažuje žalobu, má pokračování. Když se ukázalo, že v novém snímku oscarového režiséra nehraje, a tudíž lže, přišla Ornella Štiková s novým tvrzením. „Byla jsem na castingu na nahou milenku. Nakonec mě nevzali,“ brání se mladá slavomanka.

Nejhumornější bylo obvinění, že si na jejím jméně chtěl režisér, kterého uznává celý svět, dělat reklamu na své nejnovější dílo. Štiková se brání, že vše bylo řečeno jinak. „Mé citace byly vymyšlené. Řekla jsem, že selhala produkce, protože pan Menzel nemůže na vše dohlížet. Kromě fotografa a produkce nikdo jiný snímky neměl k dispozici. Média to bohužel strašně překroutila. Nikdy bych o panu Menzelovi neřekla, že je kre**n, jak psali,“ tvrdí nyní Štiková.

„Šla jsem do užšího výběru dvaceti holek. Přišlo mi normální nafotit polonahé fotky, když jsem se měla mihnout na plátně. Bohužel to nakonec nevyšlo, nevybrali mě. Mrzí mě ale, že se kolem toho spustil takový povyk a že někdo ty fotky pustil ven,“ dodala těhotná milenka Josefa Kokty.

„Ta slečna byla na castingu u castingové agentury, ale ony údajně uniklé fotky během něj nevznikly. Pravděpodobně je na místo přinesla sama a myslím si, že je do médií rozeslala spíš opět ona sama. Produkce filmu s tím rozhodně nemá nic společného,“ uvedl k tomu PR koordinátor filmu Sukničkáři Radek Auer.

Reklama

Další články

Načítám