Hlavní obsah
Článek

Herečka a nastávající matka Natalie Portman (29) přiznala, že možná bude následovat příklad Audrey Hepburnové (†63) a kvůli rodině s filmy skončí. Natalii a jejímu snoubenci Benjaminu Millepiedovi se má v létě narodit první dítě. To přimělo mladou herečku zvážit, co by chtěla v životě dělat.

"Audrey udělala v životě několik velmi dobrých rozhodnutí. Já si čím dál tím více uvědomuji, jak nepodstatné je zapsat se do dějin nebo něco takového. Věnovat čas a energii dětem - na tom záleží," řekla Natalie v rozhovoru pro list The Sun.

Letošní rok byl pro ni přitom velmi úspěšný. Za roli ve filmu Černá labuť si vysloužila chválu kritiků a Oscara za nejlepší ženský herecký výkon. Od té doby hrála ve filmu Thor, který je velmi úspěšný jak ve Spojených státech, tak v Evropě, a pracovala i na filmu Vaše Výsosti, který se do kin teprve chystá.

Natalie se proslavila již ve třinácti letech rolí ve francouzském akčním filmu Leon. Od té doby sice vystudovala psychologii na Harvardu a dokonce i publikovala několik vědeckých článků, ale hrála především v jednom filmu za druhým.

Reklama

Další články

Načítám