Hlavní obsah
Článek

Vendula Svobodová (52) se zřejmě zatím nedočká klidného spaní. Poté, co musela přetrpět mediální útoky od svého exmanžela Patrika Auše, smířit se s odchodem milované maminky a následně řešit vykradení její vily, teď čelí dalšímu nařčení. To přichází z úst Petra Svobody a týká se jejího syna Jakuba.

Svobodovi leží na srdci to, že se prý nemohl vídat se svým malým bratrem Jakubem. „Před dvěma měsíci jsem ho poprvé po letech viděl,“ řekl Blesku s tím, že doufá, že vztahy mezi ním a Vendulou, které nikdy nebyly idylické, se narovnají a on bude moci trávit s Jakubem více času. „Chtěl bych ho vídat častěji a seznámit ho se svým synem,“ dodal Svoboda, který si prý s Jakubem náramně rozumí. Uvidíme, zda bude jeho přání vyslyšeno.

Dnes ale půjdou spory stranou. Je tomu totiž šest let, co Vendulin manžel a Petrův a Jakubův otec Karel Svoboda dobrovolně odešel z tohoto světa. Přesto dnes Vendula na hrob svého muže nepůjde, letos poprvé, a to kvůli fotografům a zvědavcům, kteří tam na ni každoročně číhají.

Reklama

Další články

Načítám