Hlavní obsah
Článek

Kdo že to odpovídá do mikrofonu, který v ruce tehdy držel zpěvák Pavel Bobek (†76)? Ano, brunetka se založenýma rukama není nikdo jiný než Simona Krainová (51), kterou díky barvě vlasů možná poznáte až na druhý pohled. A vedle ní, v leopardím topu, který dával vyniknout poprsí, jež se díky reklamě na podprsenku Wonderbra stalo jedním z nejznámějších na světě, stojí další hvězda modelingu a její dlouholetá kamarádka Eva Herzigová (51).

Eva zůstala tehdejšímu odstínu vlasů věrná, Simona je už dlouhou dobu také za blondýnku a jako brunetku si ji pamatují hlavně milovníci filmu Kamarád do deště II - Příběh z Brooklynu, kde si zahrála po boku Lukáše Vaculíka a Sagvana Tofiho. Právě tehdy nosila hřívu tmavých vlasů, které jí mimochodem moc slušely.

Od těch dob ale uteklo už hodně vody a poznávacím znamením Simony Krainové je dnes nejen vzdouvající se těhotenské bříško, v němž roste její druhý potomek, kterého už zanedlouho přivede na svět, ale také dlouhé blonďaté vlasy, bez nichž bychom si "dnešní" Simonu už snad ani neuměli představit.

Reklama

Další články

Načítám