Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lásku, ne válku! Tohoto hesla se zřejmě držel fotograf Rolado Gomez. Výběr jeho neuvěřitelně sexy snímků nyní přináší Super.cz a to, že autor snímků začínal jako válečný fotograf, bychom bez pročtení jeho biografie nikdy neřekli. Fotky jsou sice smyslné, ale také plné něhy a autorské invence. Stačí se jen na každou dlouze a pozorně zadívat.

Bývalý válečný fotograf a jeden z guru současné světové glamour fotografie Rolando Gomez tráví tento týden v České republice. Doprovází ho americká Playmate Cassandra Lynn. Za účasti luxusní modelky povede v Praze Rolando Gomez workshop glamour fotografie, na vernisáži slavnostně otevře výstavu svých fotografií, zúčastní se autogramiády a pokřtí zářijové číslo časopisu Playboy. V sobotu v Plzni pak v industriálních prostorách vlakového nádraží nafotí s Cassandrou Lynn sérii propagačních fotek k fotografickému festivalu XTASY glamour photo fest, který proběhne v červnu 2013.

Rolando Gomez se jako voják a válečný fotograf armády USA účastnil operace Pouštní bouře nebo krize ve Rwandě, v roce 1993 získal ocenění za dokumentaci bojů s drogovými kartely ve Střední a Jižní Americe. O rok později byl Ministerstvem obrany Spojených států zařazen mezi pět nejlepších vojenských fotografů světa.

Jako nezávislý fotograf se posléze stal jedním z guru světové glamour fotografie, jeho práci pravidelně využívají prestižní časopisy Playboy, Parade Magazine nebo Penthouse. Semináře a workshopy vede Rolando Gomez po celém světě, s tématy módní a glamour fotografie a fotožurnalistiky mívá přednášky na amerických univerzitách. Vydal také několik knih, kniha Fotografujeme glamour vyšla i česky.

Cassanda Lynn je americká Playmate z roku 2006, její tělo a zkušenosti z ní dodnes dělají velmi vyhledávanou a žádanou modelku glamour a fashion fotografie. Cassandra Lynn má přezdívku Butterfly díky několika tetováním po těle, z nichž nejvýraznější je velký ornament v oblasti kříže těsně nad zadkem a motýl na lopatce.

Reklama

Další články

Načítám