Hlavní obsah
Článek

Po tom, vyrazit se svou milou na romantickou dovolenou, prý herec Lukáš Hejlík (44) dlouho toužil. Téměř si to vysnil. „Stalo se to, po čem jsem celé loňské prázdniny toužil, když jsem se toulal dodávkou po Čechách a když jsem okupoval břehy hvarské Zavaly v Chorvatsku. Prostě když jsem byl loni sám. Myslel jsem na Anežku. Zřejmě tak intenzivně, že se přání opravdu splnilo. A tak letos brouzdáme spolu. Ukazuju Pražandě další krásná místa naší republiky,“ řekl Lukáš Hejlík, který nezůstal jen v Čechách, ale přítelkyni vyvezl i daleko za hranice naší vlasti. Mimo jiné ji vzal i na pro něj již důvěrně známé chorvatské břehy, odkud pak pokračovali dál po Evropě.

„Vše jsme završili poutí po východním Španělsku, abychom tak poznali Barcelonu, Valencii a ostrovy Formenteru a Ibizu,“ dodal Hejlík, který se už dnes večer představí divákům seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, kde ztvární chirurga Jáchyma Kalinu.

„Po prázdninách to zase začne. Kolotoč se opět roztočí. Tedy i natáčení Ordinace, ve které budu, jak to tak vypadá, asi hodně vidět. Už v září mě ale také čeká Turné v hajzlu s americkým spisovatelem C.D.Paynem, který napsal legendární knižní sérii Mládí v hajzlu. Mé LiStOVáNí.cz totiž od 9. do 17. září ve 20 českých městech přehraje jeho novou knihu Neviditelný,“ dodal Hejlík.

Reklama

Další články

Načítám