Hlavní obsah
Článek

Jeden z největších krasavců televizí obrazovky Ondřej Sokol vůbec nebyl nadšený, když ho na dovolené přistihla média. Ondřej se vypravil s dětmi, dvanáctiletou Ester a osmiletým Adamem, na hory. A doprovod mu dělala i sedmnáctiletá milenka Lucie.

Ondřej přijel do Špindlerova Mlýna v pátek k večeru a hned se sháněl po půjčovně lyží. "Nejezdíme na hory zase tak často a děti rychle rostou, tak je zbytečné kupovat každý rok nové," vysvětloval. Do prodejny, kde mu vše zařídili, dorazil v sobotu v poledne.

A ačkoli ušetřil za lyže, stejně pořádně ulehčil peněžence. Koupil dětem bundu, svetr a lyžařské brýle a ve ski Horka platil přes dvanáct tisíc korun. Protože ale už věděl, že na něj budou čekat média, milenka s nimi do obchodu nešla.

Více než hodinu vydržela sedět v autě s tmavými skly. Sice běžel motor, aby si mohla zatopit, ale nic příjemného to být nemohlo. Zvlášť, když ještě další půl hodinu jezdil Sokol s dětmi v saních tažených koňmi. "Nechce se fotit, zatím jsme v novinách žádnou hezkou společnou fotku neměli," vysvětloval.

Až na pozdní oběd v hotelu Jelínek mohla i Lucie. A rodinka se pořádně nadlábla. "Měli panenku, husu a svíčkovou," prozradil Super.cz personál. Není divu, že se chtěli zásobit energií, protože je čekalo ještě noční lyžování.

Sokol s rodinou chce ve Špindlu zůstat týden, kromě sjezdovek se chystají i na běžky a na bobovou dráhu.

Reklama

Další články

Načítám