Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Kateřina Kristelová (44) šla do sebe a stejně jako Super.cz, i ona sama zhodnotila své kuchařské umění. A zjistila, že na to, aby vařila před celým národem, ještě nemá ty patřičné zkušenosti. "Dohodli jsme se, že pořad VIP Prostřeno ještě raději odložím," svěřila půvabná blondýnka.

Kateřina měla vařit ve skupině s Václavem Upírem Krejčím, který už to prezentoval na své sociální síti, aniž by měla Katka vše potvrzeno. Trochu ji to zamrzelo. "Já jsem o tom nemluvila i z toho důvodu, že jsem stále váhala," upřesnila.

"Ve vaření opravdu nejsem silná. Musím nějakou dobu trénovat. Nemusím být za každou cenu všude. A tohle by mohlo být za cenu celonárodní ostudy. Když jste v článku na Super.cz vyjmenovali skoro všechna jídla, která umím, ještě víc jsem si to uvědomila. Nechci, aby někdo vařil za mě, to by nebylo fér vůči divákům ani kolegům na place," uzavřela Kateřina a slíbila, že dokud se nebude v kuchyni umět pořádně otáčet, kulinářské pořady raději nechá zkušenějším.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám