Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Osmnáctiletá manželka herce Dougha Hutchinsona (52) Courtney Stodden má ve zvyku líčit se tak výrazně, že vypadá jako ‚stará mladá‘. Právě kvůli svému výraznému make-upu plno lidí pochybuje o věku této mladé paní a všichni sdílejí názor, že jde ve skutečnosti o mnohem starší ženu a s Doughem, jehož herecká kariéra je dlouhodobě v útlumu, hrají jen divadýlko na média.

Přirozenost přitom Courtney, která se již delší dobu snaží neúspěšně prosadit jako country zpěvačka, sluší daleko více než ‚maska‘, kterou si s oblibou líčí na tvář každý den.

Stodden tento snímek poslala na Twitter s komentářem: „Já doma a odlíčená.“ O slově odlíčená se sice při bližším pohledu nedá tak úplně hovořit, jelikož je patrné, že oči jsou decentně zvýrazněné, ale vše je velice příjemné a umírněné. Blonďatá milovnice růžové barvy by si tak ze svého 'domácího' líčení mohla vzít příklad i na ven.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám