Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nikol Moravcová (36) se sice prezentuje jako módní ikona, moderátorka a herečka, v duši je ale evidentně stále ještě puberťačka. Jinak by se tak nevyžívala ve vulgaritách. Kosočtverce nebo slovo vycházející ze sanskrtu a charakterizující prvotní ženskou sílu, nyní ale dost společensky nevhodné, velmi ráda vizuálně prezentuje.

Poprvé se s tímto slovem na řetízku na krku objevila na vyhlášení cen Český lev. Nyní si nápis nechala udělat i na svůj skútr, na němž nyní brázdí Prahu, protože má auto opět v opravě. Nikolinu vespu Super.cz objevil před obchodem, kam si moderátorka zašla napůjčovat oblečení na společenské akce.

A nevěřili jsme vlastním očím. Nikol si vybrala outfit na koncert Red Hot Chilli Peppers, na moderování křtu pánského časopisu a dopředu i na Designblok. A to byl neskutečný kousek. Nejen, že délka měla rozhodně k šatům daleko a i mnohem menší dívka než Nikol by kousek použila jako tričko. Ale Nikol zjistila, že se pouhým prstem dají na materiálu nakreslit obrázky a písmena. Nejdřív decentně zkusila N jako Nikol, pak už se ale rozjela a kosočtverec přes klín ještě doplnila stylizovanými ňadry.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám