Hlavní obsah
Článek

Tak takhle ji v televizi neuvidíte. Reportérka společenského magazínu Martina Jandová poprvé v životě nafotila akty s partnerem, zpěvákem Danem Dobiášem. S bývalým manželem, zpěvákem Petrem Jandou (81) prý podobné snímky nikdy nevznikly.

"Chtěli jsme původně jen fotky pro sebe. A dokonce oblečené. Na focení s mojí kamarádkou Lenkou Hatašovou pro iDnes jsme si přivezli čtyři tašky oblečení a prádla. Fotila pět minut a pak nám řekla, ať se radši svlékneme," popsala Super.cz Martina se smíchem.

Sama už kdysi akty fotila pro kalendář firmy jednoho kamaráda. A neměla v plánu to opakovat. "Tenkrát jsem se hrozně styděla, musela jsem si dát minimálně dva panáky, než jsem do toho šla. Ale teď s Lenkou to bylo v pohodě. I prostředí se mi líbilo, fotili jsme v krásném pokoji v hotelu Kampa," vyprávěla reportérka a PR manažerka divadla Broadway..

Největším problémem byl termín. "Lenka odjížděla do Thajska, takže jsme museli jít na věc hned krátce po Vánocích. A co mám říkat, rozhodně jsme si neodříkali jídlo, takže pozorný pozorovatel nějaké ty špíčky najde. Ale na její návrat jsme také čekat nemohli, protože Dan odjíždí se svojí kapelou Abba Stars na turné po Spojených státech," vysvětlila Martina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám