Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vana plná pěny a v ní cachtající se smyslná herečka je zárukou úspěchu, a tak není divu, že fascinuje už desítky let i filmové režiséry. Podívejte se s námi na nejznámější krásky stříbrného plátna let minulých a na jejich dnes již kultovní scény, které vás zaručeně dostanou svou retro atmosférou...

Až do roku 1937 se podíváme s německou filmovou divou Marlene Dietrich. Ta se ponořila do vodní lázně ve snímku Rytíř beze zbraně. I hollywoodská legenda Marilyn Monroe si mohla udělat čárku za absolvování ‚koupající scény‘, a to v roce 1954 ve slavném Slaměném vdovci. O pouhé čtyři roky později se objevila ve vaně i tehdy pětadvacetiletá Joan Collins.

Snímky hned tří slavných filmových hvězd ve vaně pocházejí z 60. let. Americká herečka Mamie Van Doren se svlékla v roce 1964 ve snímku 3 Nuts in Search of a Bolt a ve stejný rok se rovněž obnažila a nejedno pánské oko oblažila Audrey Hepburn v romantické komedii Paříž v letním parnu. Pokochat se rovněž můžete pohledem na tehdy téměř padesátiletou Zsa Zsu Gabor, která se do bublinek ponořila v roce 1966.

Zapomenout ale nelze ani na sexsymbol Brigitte Bardot, jež ve svém posledním filmu Don Juan 73 ve vaně odhalila i ňadro. V té době jí bylo téměř čtyřicet.

Ačkoli erotikou nabité koupelnové scény jsou téměř vždy výsadou žen, vyzkoušet si ji mohl v roce 1965 i Jean-Paul Belmondo v dramatu Bláznivý Petříček. Tam se ale erotické dusno rozhodně nekonalo...

Reklama

Další články

Načítám