Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se Sámer Issa (38) vracel v sobotu ráno z festivalu Mácháč, stal se svědkem velmi ošklivé dopravní nehody.

„Když jsme s manažerem přejížděli na jinou akci do Doks, tak jsme pomáhali ženě, kterou srazil sparťanský řidič," svěřil se nám Sámer Issa. Místo toho, aby použila podchod, tak nerozumně přešla čtyřproudovou komunikaci a vtom ji srazilo auto. Jelikož se řidič neměl k činu, tak zpěvákův manažer Tomáš Prchal zavolal záchranku.

„Můj manažer paní podložil hlavu ručníkem a já jsem ji držel za ruku a mluvil jsem s ní, než přijela sanitka, aby neupadla do bezvědomí," popisuje Issa vyhrocenou chvíli. „Byla tam spousta krve a jelikož byla paní staršího věku, bylo dobře, že se o ni okamžitě někdo postaral. V těchto letech by už nemusela být mezi námi. Nejhorší bylo, že nechtěl nikdo zastavit," diví se Sámer.

Děsivý příběh má podle všeho dobrý konec a žena podle Sámera prý nehodu přežila. Dodnes si bude nejspíš říkat, že andělé strážní mají tvář a hlas Sámera Issy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám