Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a moderátorka Iva Kubelková (46) stárne do krásy. Jen málokdo by jí hádal její věk a fakt, že je matkou dvou dcer, z nichž starší už je školačka. A Iva nevylučuje, že u dvou dětí neskončí. To, jak vypadá, přikládá právě rodinné pohodě.

Iva si po letech, kdy se věnovala jen práci, studiu a dcerám, konečně udělala čas i na romantiku se svým partnerem. "Letos už jsme si dvakrát užili prodloužený víkend bez holčiček. Byli jsme v Tatrách a pak jsme se ještě vypravili sami dva na ostrov Kos. Bylo to tak úžasné, že jsme si řekli, že si z toho uděláme tradici," vyprávěla Super.cz.

A když už měli s partnerem soukromí, byl čas i na to, že by mohli ještě rozšířit rodinu. "Podle mého názoru to není o plánování nebo rozhodování rodičů. Myslím si, že si nás děti vybírají. Takže se nechám překvapit," usmívala se Iva Kubelková.

"Měli jsme krásné léto, budu na něj ráda vzpomínat. Bylo mi jen trochu smutno, když starší Natálka poprvé odjela na tábor. Taky se jí stýskalo, ale zároveň z něj byla nadšená. Učí se německy, takže byla na českoněmeckém táboře a poznala tam spoustu kamarádů. Teď už nás ale čeká škola," uzavřela vzpomínání Iva, která se už také pustila do práce a spolu s kolegy začala točit další pokračování seriálu Cesty domů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám