Hlavní obsah
Famous
Článek

Herec Daniel Radcliffe si zahrál básníka Allena Ginsberga ve filmu Kill Your Darlings. A jak známo, Allen byl vášnivým milovníkem mužů a svou homosexualitou se netajil. Představitel Harryho Pottera si gaye zahrál s chutí a stejně vášnivě se líbal před kamerou s kolegou Danem DeHaanem. A za své úsilí chce uznání a ocenění.

Radcliffe přiznal, že by ho velmi potěšilo, kdyby dostal ocenění za nejlepší filmový polibek. Jejich líbání prý bylo „upřímné, vášnivé a romantické“.

„Víte, myslím, že to bude úžasné! Dane a já už bušíme na poplach, protože chceme získat MTV Best Kiss Award (cenu za nejlepší filmový polibek). Chceme ten zlatý popcorn! Co já vím, tak upřímný, vášnivý, romantický gay polibek ještě nikdy nevyhrál, takže by bylo naprosto super, kdyby tomuhle filmu vyhrál takovou cenu,“ svěřil třiadvacetiletý britský herec.

Snímek Kill Your Darlings natočil režisér John Krokidas, jenž si podle Daniela nebral servítky, když se mu herecké výkony nelíbily. A nelíbil se mu vášnivý polibek Radcliffa a DeHaana.

„Myslím, že jsem se trochu zdráhal líbat s Danem a John prostě zařval: ‚Ne! Polib ho! Do pr*ele, pořádný líbací sex!‘ To se mi moc líbilo, protože to bylo nejdrsnější, co jsem zažil. Zvláště po filmovém světě, z něhož jsem vzešel. Tam na mě režiséři řvali, jak musím vypadat, když uvidím draka,“ dodal Radcliffe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám