Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Michaela Nosková (41) to už přehání s hubnutím. Během několika měsíců zhubla o čtyři konfekční velikosti. Z holky krev a mlíko je žížala. "Žádné moje staré oblečení mi není. Nosívala jsem čtyřiačtyřicítku, teď má velikost třicet šest," pochlubila se Super.cz Míša.

Míša musí průběžně doplnit šatník. "Jinak bych vypadala jako hastroš, všechno by na mě plandalo, kromě divadelních kostýmů, které mi upravují v divadle. Jako třeba teď pro muzikál kapka medu pro Verunku," vysvětlila Míša, když jsme ji zastihli na nákupech.

V obchodě s italskou módou v centru Prahy si zkoušela spoustu věcí, ale skoro všechno jí bylo velké. "Dřív jsem se sotva nacpala do velikosti XL, teď na mně visí velikost S. Ale jsem spokojená. Za poslední měsíc už mám zase nějaké to kilo dole. Nesnídám, první jídlo si dám až někdy v jednu odpoledne a klidně i svíčkovou s knedlíky," popsala Nosková svůj recept na hubnutí, z něhož by dietologové omdlévali.

"Už jsem to doporučila kolegyni z divadla Míše Sejnové a taky má čtyři kila dole. Myslím si, že lidé, kteří žijí nočním životem to mají s hubnutím jinak než normální populace," překvapila Míša.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám