Hlavní obsah
Článek

Tak o tomhle klukovi ještě určitě hodně uslyšíme. Jmenuje se Adam Mišík a patří k talentovaným českým hercům, kteří se na filmovém plátně objevují už od raného dětství. Málokdo ví, že je to syn slavného hudebníka Vladimíra Mišíka (65).

Adamovi je teprve patnáct let a už má zdatně našlápnuto překonat otcovu slávu. Už od roku 2008 válí na kytaru a zpívá v indie rockové skupině The Colorblinds. Už odmalinka se však prosazuje především jako herec.

Objevil se v Hřebejkových filmech Kráska v nesnázích a U mě dobrý, v komedii Taková normální rodinka, v seriálech Život je ples, Cukrárna či v cyklu Soukromé pasti.

V současnosti ho diváci mohou vidět v primáckém seriálu Cesty domů, kde hraje tak trochu sám sebe - studenta a nadějného hudebníka.

Na veřejnosti se nedávno objevil coby talentovaný volejbalista, když se zúčastnil charitativního volejbalového turnaje v pražských Žlutých lázních. V turnaji, který pořádala modelka Hana Mašlíková (41), se proti sobě postavily týmy seriálů Cesty domů a Obchoďák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám