Hlavní obsah
Článek

Olivia Newton-John se už jednou provždy vryla muzikálovým milovníkům do srdce jako roztomilá Sandy z Pomády. Od jejího natáčení však uběhlo už 34 let a Olivia příští měsíc oslaví už 64. narozeniny. Jak báječně stále vypadá, bylo vidět před nedávnem na jejím koncertě v Chicagu, kde ze sebe usměvavá herečka a zpěvačka vydala úplně vše. Na koncert Olivia zvolila zvlněné vlasy, ale stejně skvěle vypadá i v hladkém účesu. Vedle svého fešného manžela Johna Easterlinga v Sydney před pár týdny navíc celá zářila...

Rozená Australanka Newton-John má dosud za sebou zářivou pěveckou i hereckou kariéru. Kromě toho, že se objevila v nezapomenutelných filmových muzikálech Pomáda nebo Xanadu, zahrála si i v dalších snímcích, které stojí za zmínku, jako třeba Dva podobní - opět s Johnem Travoltou, Život k ničemu či Nezkrotné kočky.

Jako zpěvačka je držitelkou čtyř cen Grammy a rovnou pět jejích singlů se objevilo na vrcholu hudebního žebříčku Billboard. Olivia byla přitom velice tvárná a její parketou se stal jak pop, tak country. Celosvětově prodala přes 100 miliónů alb a například soundtrack k Pomádě je dodnes jedním z nejúspěšnějších ve filmové historii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám