Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Simona Krainová (51) odstartovala svou kariéru modelky těsně po sametové revoluci a od té doby si šla tvrdě za svým cílem být jednou z těch nejlepších. Málokdo by věřil, že se to jednou stane, ale po narození prvního dítěte se krásce zcela změnil žebříček hodnot a ona začala přirozeně upřednostňovat rodinu na úkor práce.

Dnes už je Krainová dokonce v takové fázi, že si nedovede představit, že by někdy v životě měla předvádět na módní přehlídce. „Zpátky na přehlídkové molo se už asi vrátit nechci. Všichni si už můžou vydechnout," prohlásila s jemnou ironií v hlase Simona.

S profesí modelky se Simona ale nadobro neloučí. Bude se jednat ale spíše o focení. „Je pravda, že jsem nedávno podepsala jeden zajímavý kontrakt a mám nasmlouvané nějaké televizní projekty," říká.

Co se týká vrcholového modelingu, tak by se Krainová chtěla spíše uplatnit v hledání nových talentů. „Mám v hlavně nové věci. Spíš bych chtěla najít nové tváře a poslat je na molo," říká Simona, která rozjíždí první ročník modelingové soutěže Czechoslovak Topmodel.

Reklama

Další články

Načítám