Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Říká se, že člověk je tak starý, jak se cítí. A když se kupříkladu cítí na třicet, i když za chvíli oslaví padesátku, proč by se nemohl zakoukat do dvacítky? Tak to chodí jak u obyčejných lidí, tak i u celebrit. Podívejte se na jedny z nejznámějších párů šoubyznysu, které jsou od sebe věkově daleko, ale přesto jim to funguje.

Doug Hutchison a Courtney Stodden - mezi hercem, kterého můžete znát z filmu Zelená míle, a dívkou, která se snaží za každou cenu prorazit do světa šoubyznysu svým laciným vzhledem a nezajímavým zpěvem, je rozdíl 35 let. I přesto si ale údajně velmi rozumí a klape jim to i po intimní stránce.

Hugh Hefner (†91) a Crystal Harris - mediálního magnáta a modelku od sebe dělí neuvěřitelných šedesát let. I když blondýnka tvrdí, že důvodem, proč si Hefnera vzala, je láska, zlí jazykové oponují, že za údajnou láskou je vidina Hefnerových peněz.

Madonna (65) a Brahim Zaibat - čím je popová královna starší, tím mladší partnery si vybírá. Jejím posledním přítelem je tanečník a model, od něhož ji dělí třicet let. Pár tvoří již tři roky a zatím se zdá, že jim jejich vztah klape.

Reklama

Další články

Načítám