Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Michal Červín byl před čtvrt rokem odsouzen městským soudem k osmi letům vězení za finanční podvody. Ve vězení ale bývalá hvězda novácké reality show Vem si mě stále nesedí. Je totiž přesvědčený o tom, že je nevinný a hodlá se odvolat.

„Jsem možná naivní, ale stále věřím ve spravedlnost," říká. Červín měl od roku 2005 neoprávněně čerpat bankovní úvěry a podílet se na jiné finanční kriminalitě. „Čekám na vyjádření Vrchního soudu a pevně doufám, že ten vrátí vše na městský soud, aby se konečně vypátral skutečný viník a nebyly ignorovány námi vyvrácené důkazy proti mé osobě a zároveň bylo umožněné dokazování mé neviny, což mi v prvních jednáních soud víceméně neumožnil," svěřil se nám Červín.

Michal Červín má za sebou také soudní tahanici o určení otcovství dcery Rozárky, kterou má s bývalou partnerkou Barbarou Kautmanovou. Z prostředí soudních síní se jen tak nevymaní. Podnikatele rozhořčilo, když televize Nova informovala, že svou obhajobu postavil na tom, že užíval léky. „Televize Nova dezinformovala veřejnost o mém případu, a tak jsme s mým právním zástupcem zvažovali žalobu," prozradil Super.cz.

Reklama

Další články

Načítám