Hlavní obsah
Článek

V únoru jí bude čtyřicet a pořád strčí o dvacet let mladší kolegyně do kapsy. Dvojnásobná maminka Simona Krainová (51) vypadá neskutečně skvěle. "Ale už to není zadarmo," svěřila Super.cz krásná blondýna.

Zatímco dřív jí stačilo tři dny držet dietu a měla postavičku jako lusk, teď už musí tvrdě dřít. A ani běhání kolem dvou prcků jí nestačí. "Není tajemství, že posilovna nikdy nebyla můj šálek kávy. Nesnáším, jak se tam člověk zapotí a ty zvuky, které vydávají pánové, kteří tam zvedají činky, taky člověka moc neinspirují," vysvětlila Simona.

Po prvním těhotenství to řešila tak, že měla domácího trenéra, který ji naučil posilovací cviky. Vyzkoušela i Bikram jógu. "Tam se tedy zapotíte pořádně, ale mokří jako myši jsou tam všichni a když je dobře větraná tělocvična, dá se to vydržet," míní modelka.

Když ale naposledy fotila pro nový projekt, kdy spolu s agenturou Czechoslovak Models jako prezidentka soutěže hledá topmodelky, byla doslova vyděšená, když se měla postavit vedle o pětadvacet let mladších holek.

"Kdyby byly jen mladší, ale ony jsou taky o pětadvacet let hubenější. Tak jsem se rozhodla, že se sebou musím něco udělat hodně rychle a pokud možno s vynaložením co nejmenší námahy," přiznala Simona a hned nám předvedla, jak teď pečuje o svoji linii na vibračních strojích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám