Hlavní obsah
Článek

Milenka manžela Gabriely Partyšové (45) Josefa Kokty má opravdu prapodivné způsoby! Vždy, když se nějak dostane do blízkosti trochu známější osobnosti, hned běží hlásit do bulváru, že s ní má poměr. Ornella Štiková takhle práskla vztah nejen s manželem moderátorky, ale také s Tomio Okamurou. Ten Super.cz v exkluzivním rozhovoru řekl, že Štiková je lhářka a podvodnice. „Nikdy jsem s ní nic neměl. Ale chtěla mě připravit o kreditní kartu,“ překvapuje Okamura.

Tomio byl členem poroty Muže roku a na akci přivedl svou jednadvacetiletou přítelkyni Moniku, se kterou chodí od srpna loňského roku. „Slečna Ornella chtěla ukázat, že Moniku podvádím, a tak tvrdila, že jsme spolu byli do října. Jenže já s ní doopravdy nikdy nic neměl. Poznal jsem ji jen jako fanynku. Je to velmi zlý a podlý člověk,“ zlobí se Okamura, kterého mrzí, že mu nikdo nevěřil, že by s Ornellou nenavázal intimní vztah. Spojování s Ornellou ho prý poškodilo. Nakonec ho ale očistila sama Štiková.

„Jsem rád, že se slečna Ornella a její maminka samy usvědčily ze lži. Ve všech médiích přiznaly, že s panem Koktou je už rok a půl. Tím dokázaly, že lhaly. Dříve tvrdily, že ještě před rokem chodila se mnou. Z hlediska časové posloupnosti je jasné, že to nebyla pravda,“ raduje se Okamura.

Údajná milenka ho dostala hlavně svou žádostí, ať jí kouká poskytnout svou kreditku i s PINem, že mu koupí lepší triko a sobě nějaké hadříky v pražské Pařížské ulici, která je proslavená luxusními obchody. „Když jsem se jí optal, proč bych to dělal, když nemáme nic společného, odpověděla mi, že je přeci normální, že muži jsou k ženám galantní,“ nechápe dodnes chování Ornelly Tomio.

Ten je až po uši zamilovaný, se studentkou hned dvou fakult vysoké školy ekonomické Monikou je prý daly dohromady podobné názory. „Nikdy jsem staršího partnera neměla. Je to má premiéra a doufám, že to tak zůstane,“ věří Monika, která se vyjádřila i k tomu, že je její partner prý v posteli chladný. „Tomio je dobrý ve všem, co dělá,“ uzavřela dívka.

Reklama

Další články

Načítám