Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Sníh zasypal krajinu, zima se dostavila v plné parádě a hned vyvstane otázka, jak se mrazům bránit. Každý to řeší po svém, někdo víc přiloží do kamen či do krbu, jiný se navleče do silných svetrů a další, jako třeba vy, si přečte tenhle článek a ví, jak se do zimy správně obléknout a sněhovou nadílku si užít. Dnešní technické a technologické možnosti umožňují vyrobit takové textilie, které využijí nejlepší vlastnosti přírodních a syntetických vláken a spojí je do jedinečných materiálů.

Vlněný tubus je univerzální část zimního oblečení, dá se nosit v šesti variantách.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tradičním vláknem je od nepaměti vlna. Dnes se používá vlna ovcí plemene Merino, které mají velmi jemnou vlnu s vysokou schopností prodyšnosti a izolace. Je to vlna s jemností vláken 16 mikronů a proto se z ní dá upříst velmi jemná příze. Každý máme jinou vnímavost pokožky a tak někoho může i takhle jemné vlákno škrábat. A tady pomůže kombinace s moderním vláknem Moira, takže výsledkem je pletenina s vysokou termoizolací, prodyšností, rychlým odvodem potu a hlavně neškrábe a nekouše.

Trička a spodky uplatníte při zimních sportech, při práci a pobytu ve volné přírodě.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vlákno Moira je zapleteno na rubní straně pleteniny, přiléhá k pokožce a umí dokonale regulovat míru vlhkosti a tepla. Vlněná vlákna tvoří líc a zvyšují termoizolaci. Námi používaná vlna je ošetřena technologií Superwash proti plstnatění. Kombinace vláken Merino a Moira přináší vynikající vlastnosti a proto je možné tuto kombinaci uplatňovat ve všech skupinách ošacení.

Vlněný svetr je vhodný pro běžné denní nošení.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Všechny vyráběné fazony se vyznačují pohodlným střihem, který nebrání pohybu. Tradiční vlna v kombinaci s vysoce technizovaným vláknem Moira nabízí nebývalý komfort. Samotná vlna na zimu nestačí, ale s Moirou ano.

Další články

Načítám