Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tohle je kolekce, kterou by zajisté záviděla i Carrie Bradshaw ze Sexu ve městě. Téměř sto párů bot se rozhodla dát na charitu miliardářka Kim Kardashian (43). Její partner Kanye West (35) se totiž zděsil, když uviděl množství lodiček, kterými jeho milá disponuje. Šatnu, ve které se nacházejí všechny její módní kousky oblečení i obuvi, nazval ‚ghettem‘ a následně i navrhl, s čím by se mohla Kim rozloučit.

Kardashian se tak zbavila mnoha lodiček od světoznámých návrhářů a značek v mnoha rozličných barvách, které se daly kombinovat snad s každým kouskem oblečení, na který si vzpomenete. Některé z párů byly nošené jednou, maximálně dvakrát, ale jiné byly ještě s cedulkami a nevybalené z krabice.

‚Čistku‘ v šatníku a botníku dělala Kim s Kanyem před zraky televizních diváků ve své reality show Keeping Up With The Kardashians. Krutým třídícím okem rappera neprošla například ani kabelka s kožešinou značky Louis Vuitton.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám