Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Americký herec Sylvester Stallone (66) prý vyplatil milióny dolarů své nevlastní zesnulé sestře Toni Ann Filiti poté, co mu vyhrožovala, že mu zničí jeho kariéru kvůli prozrazení, že ji léta týral.

Dokumenty, které zveřejnil New York Post, jež jsou staré šestnáct let, prokazují, že hollywoodská hvězda souhlasila s tím, že Toni daruje dva milióny dolarů a několik desítek tisíc dolarů jí bude vyplácet každý měsíc do konce jejího života. Založil také fond, z něhož každý rok vyplácel peníze na její lékařské výdaje.

Zdroj z okolí Filiti, která minulý rok zemřela na rakovinu, tvrdí, že Toni Stallonovi v roce 1987 vyhrožovala soudem, ale herec se rozhodl vše vyřešit mimosoudním jednáním.

Podle dokumentů Filiti také chtěla uplatnit nárok na odškodné v případě jakéhokoliv zranění, které by jí její bratr způsobil.

Sylvester ale nařčení z týrání sestry odmítá a nahrává mu fakt, že Toni byla v minulosti drogově závislá a užívala silné léky.

„Toni Ann brala pětašedesát tablet Oxycontinu denně, vyhrožovala Sylvesterovi. Drogově závislý člověk udělá cokoli. Když se Sylvester stal slavným, neměla na něho háček. Snažil se jí pomoct. Podlehl jí. Právníci mu pak řekli, dej jí něco, ať zavře pusu,“ uvedla na obranu Stalloneho jeho matka Jackie pro deník The Sun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám