Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na první pohled by se mohlo zdát, že je Kim Ramsey šťastnou ženou, která si pocitů nejvyšší slasti může užívat i stokrát za den. Jenže opak je pravdou. Čtyřiačtyřicetiletá žena, jež je povoláním zdravotní sestra, nazývá svůj stav utrpením, které ji neskutečně vyčerpává.

Ramsey prý pociťuje neustálé vzrušení a i sebemenší pohyb u ní může vyvolat vyvrcholení. Jízda ve vlaku, řízení auta, ale dokonce i domácí práce mohou být spouštěčem... Ale na rozdíl od většiny žen, které jsou kolikrát rády za jedno jediné vyvrcholení, Kim se tuto reakci snaží oddálit, většinou neúspěšně.

Diagnózou u Američanky z New Jersey je syndrom permanentního sexuálního vzrušení (PSAS syndrom), který je neléčitelný. Způsobuje denně vysoký počet orgasmů a pacienty velice vyčerpává a zanechává je v bolestech. Kim je prý navíc neschopná vést normální vztah.

Podle lékařů je prý možné, že se u ní syndrom objevil kvůli vznikajícím cystám u páteře po pádu ze schodů před deseti lety. O samotném PSAS syndromu a jeho příčinách se toho však dosud ví jen velmi málo, informoval britský The Sun.

„Mnoho žen zajímá, jak mohou dosáhnout orgasmu, mě zajímá jen to, jak ty mé zastavit. Začalo to v roce 2008, kdy jsem během sexu s tehdejším partnerem měla orgasmus trvající čtyři dny. Myslela jsem, že se zblázním. Stalo se to pak i s novým přítelem a dokonce jsem musela sedět na mraženém hrášku,“ dodala permanentně vyčerpaná Američanka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám