Hlavní obsah
Článek

Pamatujete na holohlavého fešáka Davida Biska z Hlasu ČeskoSlovenska? Tenhle mladík se zpívání rozhodně nevzdal, ale protože už v soutěži ukázal, jak miluje módu, nechal se nafotit pro kalendář v nejrůznějším oblečení. Podívejte se do fotogalerie, jak to zpívajícímu chlapci, kterému přezdívali Fantomas, sluší!

„Focení probíhalo na různých lokacích v Praze. Nejhorší byly ty venku, kdy jsem se musel i několikrát za sebou převlékat. Byla opravdu nepříjemná zima, ale vydržet se to dalo,“ směje se David, který se dokonce dočkal focení i ve vaně plné vody. „To jsem nečekal, hodili mě tam oblečeného,“ tvrdí Bisek, jenž svůj kalendář představí 25. ledna na křtu, na kterém se poprvé objeví i jeho limitovaná edice triček.

Že ho móda opravdu baví, dokazuje i fakt, že se již brzy pojede inspirovat do města módy Milána. „K módě mám blízko, protože image a styl člověka v hudební branži hraje výrazně velkou roli,“ dodal zpěvák, který se při focení svěřil do rukou fotografa ruského původu Mikhaila Bobchinetskyho a stylistky a šéfredaktorky módního portálu Evgenie Klochay.

Reklama

Další články

Načítám