Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Zuzana Belohorcová je těsně před svým odletem na Floridu na roztrhání. Odlétá na celý rok, a tak musí splnit veškeré závazky. Super.cz byl přítomen pořádně sexy focení krásné Zuzy. Moderátorka vystavila své bujné vnady v pořádně hlubokém výstřihu a neplánovaně také předvedla víc, než chtěla.

Focení probíhalo před pražským Rudolfinem. Zuza pózovala na kamenných schodech a při jedné z póz předvedla, jaké nosí spodní prádlo. Kdo by čekal u jedné z nejvíce přitažlivých moderátorek sexy krajku, má smůlu.

Zuza dává přednost pohodlným bavlněným kalhotkám. A pekně pestrým. "Samozřejmě svému manželovi někdy také dopřeju sexy prádélko, určitě není ochuzen," řekla Super.cz s úsměvem Zuza, která ale před Rudolfinem nefotila naštěstí pro butik se spodním prádlem. "Fotila jsem nové sníky pro Hairweare, kde se mi můj kadeřník Libor stará skvěle o vlásky. Nikomu jinému nevěřím. Naštěstí Libor letí za tři měsíce na Floridu na dovolenou, takže vezme barvy a nůžky s sebou a postará se o mě tam," dodala Belohorcová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám