Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Mirka Čejková (62) se po dlouhé době objevila v televizi. Vypadala spokojeně a odpočatě. Tvář téměř bez vrásek. Moderování se už nevěnuje. Náplní její práce je koučink, který vystudovala na prestižní škole v Londýně. A stále je šťastná po boku manžela Marka Víta.

"Ani má bývalá šéfová (Jitka Obzinová pozn. red.) neví, jak mi pomohla," řekla bývalá televizní hvězda, dvojnásobná držitelka ceny TýTý, která v období své největší slávy dokonce porazila i Karla Gotta (†80) , když se stala absolutní vítězkou.

"Působení na Primě bylo krátké. Konec byl rychlý. Byl to překvapivý moment. Ohlásili nástup nové šéfredaktorky a já si řekla: To je super, tu mám hrozně ráda," vzpomíná na Jitku Obzinovou Čejková. "Pak si mě pan ředitel zavolal a řekl mi, že její podmínkou je, že já tam nebudu," vysvětlila Mirka svůj konec na televizi Prima. Tam krátce moderovala zrávy s Pavlem Zunou.

"Změnilo mi to život, začala jsem dělat věci, které jsem chtěla a ke kterým jsem měla nakročeno. Nevím, jestli je ráda, že mi k tomu pomohla, ale pomohla mi hrozně moc," prozradila Čejková v pořadu Venduly Svobodové (52).

Mirka v pořadu promluvila také o svých třech manželstvích. Otevřeně vypráví o drsném rozvodu s golfistou Alexem Čejkou a také o své poslední svatbě s Markem Vítem, která se odehrála ve vězení.

"Svatba ve vězení? Nevím, jestli to bylo rebelství. Lidé mi říkali, tak si s ním buď, ale proč si ho tam budeš brát? Nehlas se k němu tak moc. Tak jsem to prostě udělala," dodala Čejková.

Reklama

Další články

Načítám