Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nepěknou památku si z večera, kdy se v Náchodě volil nejkrásnější muž Česka, odvezla modelka Dominika Mesarošová (38). "S partou jsme šli na místní diskotéku a pustila se do mě úplně nepříčetná holka. Musela zasahovat ochranka," řekla Super.cz.

Incident se odehrál ve dvě ráno, když se Dominika s přáteli vypravila na místní diskotéku Laguna. "Byli jsme u baru, tančili a jedna holka do mě pořád strkala kabelkou. Tak jsem jí slušně řekla, ať se trochu posune. Najednou mi dala hlavu až k obličeji a začala do mě hučet, jestli mám nějaký problém. Evidentně měla problém ona se mnou," vyprávěla Dominika.

"Já jí řekla, že ne a tak trochu jsem se pousmála. A najednou se do mě pustila a začaly jsme se rvát. Byla to holka hubená jako já, asi o deset centimetrů menší. Ale byla úplně nepříčetná. Musela ji ze mě tahat ochranka, moji kamarádi zase drželi mě," pokračovala Mesarošová. Ochranka poté dívku odvedla a Dominika s partou ještě chvíli zůstali, než se rozhodli vrátit do hotelu.

"Pak jsme šli takovou temnou chodbičkou a ta holka tam mě číhala a zase na mě skočila. Spadla mi kabelka, dostala jsem ránu do čela, že na něm mám bouli a úplně modrou modřinu. Něco takového se mi za pět let v šoubyznysu nestalo. To abych chodila s ochrankou," svěřila otřesená Dominika.

"Na téhle diskotéce se už nikdy neukážu, i kdyby mi platili. Majitel se prý chtěl druhý den omlouvat, ale to už bylo pozdě. Tu holku měli vyhodit a ne ji nechat v podniku, aby na mě zákeřně číhala. Ale taky jsem jí, myslím, dala co proto. Měla kliku, že jsem na rozdíl od ní byla střízlivá, takže jsem se držela," uzavřela Dominika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám