Hlavní obsah
David Zápal
Článek

V modelce Vlaďce Erbové (42) opět asi trochu bouchly saze. I když několikrát prosila svého exmanžela Zdeňka Bahenského, aby jejich dceru držel dál od těla své milenky Taťány Makarenko (34), ta se pochlubila národu, že s malou Viktorkou už navázala styky. Přítelkyně Tomáše Řepky vinu dává svému bývalému muži, který prý dovoluje, aby se na dcerce mediálně zviditelňovala jeho prý neznámá dívka!

Erbová zareagovala bezprostředně poté, co se ukázalo, že se na Facebooku pod statusem Makarenko o její dceři vyjádřil vůči Vlaďce velmi neuctivě, možná až rasisticky, přítel exmanželky Řepky Václav Vokál. Erbová v reakci muže ani slovem nezmínila. Naopak, zdá se, že vinu za celý incident přičítá samotné Makarenko, která reakci vyvolala svým statusem o Viktorce, ale také svému exmanželovi Bahenskému. Ten podle Vlaďky patrně nečinně přihlíží tomu, jak je coby matka jeho dcery urážena.

„S ohledem na současnou mediální prezentaci určitých osob, která se bezprostředně dotýká mé dcery, musím říct, že je mi velmi líto, že se všeho přímo, či nepřímo účastní můj bývalý manžel, otec dcery, který dopustil a dopouští, aby jeho dítě bylo využíváno jako prostředek k zviditelnění neznámých individuí, a to bez ohledu na to, že naše dítě je tímto psychicky velmi traumatizováno, jakož i veřejně poškozováno,“ uvedla Vlaďka Erbová. Podrobněji se ale vyjádřit nechtěla, prý s ohledem na oprávněné zájmy její rodiny.

Makarenko zatím jen opakuje, že je nedílnou součástí života Zdeňka Bahenského a toho se prý také nikdo neptal, zda může Viktorku vychovávat nový tatínek Tomáš Řepka.

Uvidíme, jaký další průběh bude celá kauza mít.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám